Companie
Produsele noastre
Implicarea noastra


Companie

REWE

Grupul REWE este cunoscut la nivel european prin comertul cu produse alimentare. A fost fondat in 1927 si actualmente are sediul central la Koeln. In tara noastra REWE este prezent prin reteaua de supermarketuri Selgross, BILLA sau Penny Market.

REWE a preluat in 2000 grupul de companii de turism DER Deutsches Reisebüro (care a fost fondat la Berlin in 1917). REWE Touristik (divizia de turism) reprezinta al 2-lea sector economic important al grupului si ocupa locul 3 in bransa de turism germana. REWE Touristik este format din 6 marci de touroperatori: ITS, Jahn Reisen, Travelix (touroperatori care promoveaza package tours) precum si Dertour, Meier’s Weltreisen si ADAC Reisen (touroperatori care ofera servicii individuale).

REWE Touristik insumeaza:
12.074 de angajati
10.000 de angajati in continua specializare prin Academia de turism, DERTOUR. 

 

Istoricul diviziei de turism REWE Touristik

 

 • 17 oct. 1917: se infiinteaza la Berlin DER Deutsches Reisebüro (Biroul de turism german) cu scopul a facilita si promova turismul intern si incomingul in Germania
 • 1926: se pun bazele primei reprezentante DER la New York 
 • 1929: se fondeaza compania ADAC Reisen cu sediul la München
 • 1957: ADAC Reisen se reorganizeaza si devine prima filiala a companiei ADAC
 • 1979: DER pune bazele companiei de promovare a vanzarilor Derpart Reisevertrieb GmbH
 • 1980: alaturarea companiilor la DER: Deutsche Lunfhansa (10,8%), Deutsche Bahn (50,1%), Hapag Lloyd (25,1%) si abr-Reisebüro (14,0%)
 • 1981: compania LTU infiinteaza MEIER'S WELTREISEN
 • 1983: se implementeaza marca DERTOUR. Primul catalogul aparut sub aceasta marca este "Europas Grüne Oasen" (Oazele verzi ale Europei)
 • 1995: are loc consolidarea cotei de actiuni la DER prin Deutsche Bahn (66,8%) si Lufthansa (33,2%)
 • 1 ian. 2000: concernul REWE-Zentralfinanz eG din Köln preia toate actiunile DER de la Deutsche Bahn. Impreuna cu companiile ITS si ATLAS REISEN, divizia de turism din Grupul REWE se extinde din ce in ce mai mult pe piata turistica.
  Companiile afiliate grupului DER Gruppe Deutsches Reisebüro GmbH, atat DERTOUR GmbH&CO cu marcile DERTOUR si ADAC, cat si Deutsches Reisebüro GmbH&CO.OHG, cu agentiile de turism DER si Business Travel, fac parte integranta din concernul REWE incepand cu anul 2000
 • 2001: concernul REWE preia LTU Touristik din Düsseldorf, impreuna cu marcile touroperatorilor Meier's Weltreisen, Jahn Reisen si Tjaereborg si infiinteaza REWE TRAVEL NEW MEDIA.
 • 2002: DERTOUR isi sarbatoreste cea de-a 85 aniversare.
 • 2004: se deschide reprezentanta DERTOUR in Romania.
  mutarea birourilor Meier's Weltreisen de la Düsseldorf la Frankfurt 
 • 2006: deschiderea reprezentatelor DERTOUR in Bulgaria, Serbia, Ungaria.
  DERTOUR patrunde pe piata turismului de lux si lanseaza primul catalog  DERTOUR Deluxe (cu hoteluri de 5-6 stele)
 • 2007: deschiderea reprezentantelor DERTOUR in Slovacia si Cehia
 • 2009: DERTOUR Romania implineste 5 ani de activitate si se mandreste cu o triplare a numarului de agentii acreditate
 • 2013: unirea celor 2 divizii (touroperatori care promoveaza package tours si touroperatori care ofera servicii individuale) sub un singur brand DER TOURISTIK  (mai multe informatii AICI)

Mai multe detalii despre companie la www.der.net

 

DERTOUR ROMANIA

Reprezentanta DERTOUR in Romania a fost deschisa in 2004. Produsul a inregistrat inca de la inceput o asimilare rapida in cadrul agentiior de turism de pe piata romaneasca.

Volumul vanzarilor pe piata romaneasca in 2004 s-a ridicat la 2 mil euro, inregistrand cresteri continue an de an, ajungandu-se in 2009 la 12 mil. euro iar la finele anului 2013 la 20 mil. euro.

In Romania numarul locatiilor acreditate DERTOUR ajunge la 120 (agentii si filiale in toata tara). DERTOUR a fost si va ramane fidel agentiilor partenere, ritmul de acreditare facandu-se moderat dupa criterii bine stabilite de politica de dezvoltare a companiei. 


Produsele noastre

DERTOUR – expertul pentru servicii de turism personalizate  
DERTOUR este unul dintre cei mai mari touroperatori din Germania si Austria. Dertour si-a castigat reputatia prin implementarea conceptului de module turistice care pot fi combinate la libera alegere. Indiferent de tipul de transport, destinatie, structura de cazare sau tip de calatorie, DERTOUR pune la dispozitia turistilor servicii complexe si personalizate care pot fi combinate si rezervate individual. Peste 30 de cataloage de sezon ofera idei inedite si inspirate de calatorie in destinatii variate: 

Destinatii exotice
DERTOUR este leader de piata pe segmentul calatoriilor spre America de Nord, Australia, Noua Zeelanda, Emiratele Arabe si America de Sud. De asemenea, in calitate de specialist in domeniul calatoriilor individuale, DERTOUR detine suprematia si pentru destinatiile din Asia, Oceanul Indian, Africa de Sud sau Caraibe. 
Calatorii europene si tururi speciale 
In Europa DERTOUR ofera vacante in nordul, centrul si sudul Europei si de asemenea in toate regiunile turistice ale Germaniei. Pentru concediile pe apa DERTOUR pune la dispozitia clientilor oferte de croaziere pe mare, ture cu barca, sau croaziere pe vaporas/catamaran. Vacanta activa nu are limite: tenis, ture cu bicicleta, drumetii, rafting, escalada sau parapanta se pot practica la discretie. Programele de golf si cele de wellness sunt tratate separat in cataloage dedicate. 

City break si evenimente 
DERTOUR este considerat specialistul turismului urban, indiferent daca este vorba de marile metropole europene sau de obiectivele turistice ale micilor orase. Ofertele pentru acest tip de turism dispun de o mare flexibilitate la transport, categoria de cazare, sau bilete pentru evenimente. 
Pentru amatorii de parcuri de distractii DERTOUR pune la dispozitia acestora peste 40 de locatii. Incepand din 1956 DERTOUR promoveaza si oferte pentru evenimente sportive, in Germania fiind considerat cel mai mare touroperator pe acest segment turistic. Printre atractiile sportive de top ale DERTOURLive se numara: Formula 1, Maratonul de la New York, Campionatele de tenis, meciurile din liga de fotbal germana sau competitiile de atletism usor. Programul este completat si prin diversele oferte pentru participarea la concertele open-air.

Excursii scurte cu pachete speciale
Pentru o vacanta scurta Dertour ofera din 2007 in catalogul denumit “Excursii scurte – pachete speciale” (Kurzreisen-Erlebnisse) pachete turistice pentru 3-4 zile in multiple tari. Ofertele turistice au teme variate: turism urban, arta si cultura, musical-uri, wellness sau romantism. Cine doreste o activitate sportiva poate gasi oferte atractive, iar parcurile de distractii garanteaza buna dispozitie pentru intreaga familie. 

Dertour Deluxe 
Sase cataloage dedicate, ofera variante atent selectionate pentru turismul de lux. Ofertele cuprind in exclusivitate hoteluri sau complexe de categoria 5-6 stele si croaziere ale unor armatori premium. Selectia este riguroasa si se face in functie de locatia inedita, paleta gastronomica deosebita, dotarile de wellness si tratament, precum si cele pentru activitatile sportive (de ex. golf). La alegerea categoriei camerelor criteriile au fost foarte stricte confortul variind intre camere standard de lux pana la suite si vile. Transferurile au si ele caracter exclusivist. In functie de hotel si locatie sunt puse la dispozitia clientilor limuzine private, barci cu motor sau elicoptere.

Partener pentru Jocurile Olimpice 
De 50 de ani DERTOUR este partenerul oficial al Comitetului Olimpic German (DOSB) si responsabil in exclusivitate pentru vanzarea biletelor de intrare la competitii. Este vorba de Jocurile Olimpice de Vara din Peking din 2008 precum si de Jocurile Olimpice de Iarna din Vancouver, Canada din 2010. In cataloagele dedicate acestor evenimente DERTOUR promoveaza pachete turistice complexe pentru diverse locatii.

Mobil de jur imprejurul globului
Impreuna cu partenerii locali si internationali DERTOUR furnizeaza servicii de inchiriere autoturisme in mai mult de 60 de tari garantand o mare mobilitate la destinatie. In plus in catalogul dedicat se afla detalii  de inchiriere a camping-vanurilor pe teritoriul Germaniei sau in alte tari.


Implicarea noastra

Mediu
Divizia de turism din cadrul grupului REWE dispune de mai multi ani de un specialist pe probleme de mediu care se ocupa exclusiv de aceasta tematica. Dertour si intreaga divizie de turism doreste sa contribuie la o mai buna intelegere a problemelor de schimbare climatica si a semnificatiilor lor prin promovarea brosurii "Clima optima pentru turism?" ("Prima Klima für den Tourismus?").

"Fapta buna" 
Implicarea sociala si raspunderea corporativa sunt puncte esentiale ale filozofiei companiei. 
Incepand cu anul 2000 toti angajatii de la centrala din Frankfurt au initiat actiunea "fapta buna". Prin intermediul acesteia angajatii isi asuma raspunderea de a ajuta oameni care se gasesc in situatii critice sau care se lupta cu probleme de sanatate.

Impotriva exploatarii sexuale a copiilor 
Ca membru al Asociatiei germane a touroperatorilor si agentiilor de turism (DRV) DERTOUR impreuna cu ECPAT ('End Child Prostitution, Child Pornography and Trafficking of Children for Sexual Purposes') se implica activ si durabil in sustinerea drepturilor copiilor. Hotelurile cu care DERTOUR incheie contracte sunt atent selectate si nu permit activitati de exploatare sexuala a copiilor.