Destinatii estivale

Grecia

Santorini
Santorini-170x120.jpg

Santorini, insula cretana a indragostitilor! Desprinsa dintr-un vulcan, ea ofera turistilor munte si mare, alb si albastru, biserici ortodoxe si traditii.

rezerva cazare acum
Mykonos
Mykonos-170x120.jpg

Insula Mykonos - bucatica de paradis insular. Case albe, obloane albastre, mori de vant, terase si taverne, toate pe fondul unui cer albastru.

rezerva cazare acum
Creta
Creta-170x120.jpg

Insula Creta, cea mai mare dintre insulele grecesti, are o diversitate de  muzee, situri arheologice, peisaje si locuri de vizitat.

rezerva cazare acum
Corfu
Corfu-170x120.jpg

Insula Corfu, una dintre cele mai exotice insule din Europa, plantatii de maslini, munti, peisaje poetice, un oras venetian cu alei labirintice.

rezerva cazare acum
Halkidiki
Halkidiki-170x120.jpg

Peninsula Halkidiki este una dintre destinatiile preferate de romani datorita frumusetii paradisiace a plajelor si a tarifelor prietenoase.

rezerva cazare acum
Thassos
Thassos-170x120.jpg

Insula Thassos este un loc cu o istorie fascinanta, de o frumusete naturala rara, renumita pentru preparatele din peste, capra si dulciuri.

rezerva cazare acum

Turcia

Kemer
Kemer-170x120.jpg

E greu de imaginat un loc mai potrivit pentru plaja decat Kemer, aceasta localitate devenind una din cele mai importante statiuni din Turcia.

rezerva cazare acum
Kusadasi
Kusadasi-170x120.jpg

Kusadasi (Insula Pasarilor), o statiune plina de viata, care are cate ceva de oferit fiecaruia, fie ca iti place sa explorezi sau sa te relaxezi.

rezerva cazare acum
Bodrum
Bodrum-170x120.jpg

Bodrum, orasul natal al istoricului grec Herodot, cu atmosfera sa boema si elitara, cu spectaculoase plaje de nisip si mici golfuri stancoase.

rezerva cazare acum
Side
Side-170x120.jpg

SIDE, este un loc de distractie, cu multe baruri si discoteci. Statiunea mai gazduieste numeroasele magazine de piele si aur.

rezerva cazare acum
Lara - Kundu
LaraKundu-170x120.jpg

Lara - Kundu, este o zona turistica pe malul Marii Mediterane, cu una dintre cele mai lungi plaje din Turcia si ofera multe facilitati turistice.

rezerva cazare acum
Belek
Belek-170x120.jpg

Belek este o statiune situata intr-un cadru natural feeric, imprejmuita de o padure de pini, scaldata de razele soarelui 300 de zile pe an.

rezerva cazare acum

Italia

Toscana 
Toscana-170x120.jpg

Regiunea Toscana abunda in frumuseti si fiecare bucatica incepe cu o oda adusa unuia dintre cei mai de seama fii ai sai, Michelangelo.

rezerva cazare acum
Roma si imprejurimi
Roma-170x120.jpg

Dintre toate orasele istorice, Roma este cel mai fascinant, cu ruine de peste 2000 de ani in mijlocul unei arii urbane cu incarcatura istorica

rezerva cazare acum
Venetia
Venetia-170x120.jpg

Venetia, un oras unic in lume! Multitudinea de canale, podete, gondole, vestitul carnaval, costumatiile si mastile il fac o opera de arta!

rezerva cazare acum
Sardinia
Sardinia-170x120.jpg

Desi e totusi o insula mica, Sardinia este un teritoriu plin de surprize, care te poate surprinde cu multi kilometri de peisaj, care nu dezamageste.

rezerva cazare acum
Sicilia
Sicilia-170x120.jpg

Sicilia, locul care satisface toate cerintele celor care o aleg drept destinatie de vacanta, pentru  plaje, natura, arta, cultura sau istorie.

rezerva cazare acum
Toscana(Coasta&Elba)
Toscana(Coasta&Elba)-170x120.jpg

Mergi in Toscana, daca vrei sa te indragostesti, inima ta va fi cucerita pentru totdeauna, te va fascina iremediabil cu frumusetile ei.

rezerva cazare acum

Spania

Palma de Mallorca
Mallorca-170x120.jpg

Mallorca, insula contrastelor. In SV cu orase turistice foarte aglomerate si la Nord plaje cu nisip, cu munti inalti si tarm stancos

rezerva cazare acum
Tenerife
Tenerife-170x120.jpg

Tenerife iti ofera atat peisaje de neuitat cat si atractii locale pe care trebuie sa le explorezi impreuna cu tot ce are de oferit aceasta insula.

rezerva cazare acum
Ibiza
Ibiza-170x120.jpg

Ibiza este destinatia perfecta a noncoformistilor si entuziastilor, celor dornici de distractii inedite, apusuri si peisaje care iti taie respiratia.

rezerva cazare acum
Costa Blanca
CostaBlanca-170x120.jpg

Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane pana la zonele rurale, vai inverzite, livezi de portocali si dealuri terasate.

rezerva cazare acum
Costa Dorada
CostaDorada-170x120.jpg

In contrast cu Costa Brava cu care se invecineaza in nord, pe Costa Dorada plajele au pante mai line cu nisip mai fin si sunt ideale pentru plaja.

rezerva cazare acum
Costa Brava
CostaBrava-170x120.jpg

Cu siguranta e dificil de gasit un loc armonios ca acesta, cu faleze ideale pentru plimbari, palmieri, plaje si valuri ce se sparg spectaculos de stanci

rezerva cazare acum

Bulgaria

Balchik
Balchik-170x120.jpg

Balchik, “perla litoralului bulgaresc”, supranumit si Orasul Alb, datorita dealurilor albicioase din jur, deaceea i s-a spus si Coasta de Argint.

rezerva cazare acum
Nessebar
Nessebar-170x120.jpg

Nessebar, mica si cocheta asezare de pe tarmul bulgaresc al Marii Negre este o oaza de liniste si de istorie, cum rar veti intalni.

rezerva cazare acum
Golden Sands
GoldenSands-170x120.jpg

Golden Sands este in topul preferintelor turistilor pentru cura heliomarina si varietatea agrementului pentru familiile cu copii cat si pentru tineret.

rezerva cazare acum
Sunny Beach
SunnyBeach-170x120.jpg

Sunny Beach este cea mai mare si mai moderna statiune de pe litoralul bulgaresc, recunoscuta pentru curatenie si calitatea nisipului.

rezerva cazare acum
Albena
Albena-170x120.jpg

Albena este o statiune recomandata pentru copii si varstnici, cu plaja lata si nisip fin. O statiune pentru cei care doresc liniste si un pic izolare.

rezerva cazare acum
Obzor
Obzor-170x120.jpg

Obzor, are o atmosfera boema, o plaja excelenta: nisip fin, marea limpede cu intrarea lina. Un loc preferat de familiile cu copii mici.

rezerva cazare acum

Croatia

Golful Kvarner
GolfulKvarner-170x120.jpg

Regiunea este de o mare diversitate peisagistica: marea albastra cu muntii inverziti pe fundal, cu insule si insulite, orase sau palate medievale.

rezerva cazare acum
Istria
Istria-170x120.jpg

Frumusetile Istriei, precum bisericile cu arhitectura venetiana, cladirile, tarmul si plaja minunata fac din aceasta zona un loc turistic unic.

rezerva cazare acum
Dalmatia
Dalmatia-170x120.jpg

Dalmatia este cea mai mare zona turistica a Croatiei. O explozie de culoare, arome si forme, renumita pentru vinul bun si oamenii prietenosi

rezerva cazare acum

Muntenegru

Tivat
Tivat-170x120.jpg

Tivat este asezat intr-o zona cu un peisaj natural foarte frumos, care impreuna cu climatul prielnic fac din acesta o destinatie iubita de turisti.

rezerva cazare acum
Becici
Becici-170x120.jpg

Plaja de nisip, marea linistita, oferta bogata de divertisment si facilitatile oferite, fac din statiunea Becici un loc ideal pentru vacanta in familie.

rezerva cazare acum
Budva
Budva-170x120.jpg

Petreceti in Budva vacanta de vis avand la dispozitie 35 de plaje superbe cu nisip (8 plaje au steag albastru), mare limpede si linistita.

rezerva cazare acum