Luna de miere

Destinații pentru luna de miere care sfidează clișeele și vă oferă clipe unice și experiențe autentice, vacanțe exotice către colțuri izolate de paradis unde dragostea voastră se desfășoară nestingherită, ceremonii legale sau simbolice pe plaje scânteind în apusuri magice, toate acestea vă sunt mai la îndemână decât v-ați imaginat vreodată.

 

Dacă ați visat vreodată să vă purtați iubirea în vacanțe exotice, dacă v-a făcut să zâmbiți o clipă gândul la îndepărtate destinații pentru luna de miere, sau chiar pentru nuntă sau pentru o aniversare specială, aflați că visele se pot transforma în cea mai dulce realitate, mai simplu decât credeați.


Luna de miere ca în povești

Când vine vorba despre destinații pentru luna de miere, cine nu visează la locuri îndepărtate și pustii, cu nisip alb, palmieri mișcându-se alene sub briză sau valuri spărgându-se lin de țărm? Din Oceanul Indian și până în Caraibe, locurile pentru cele mai romantice vacanțe exotice abundă, dar dacă ar fi să alegi, unde ai merge?

Poate în Maldive, acolo unde luxul resorturilor rivalizează doar cu uimitoarea și fascinanta viață subacvatică, poate în Mauritius, unde rafinamentul hotelurilor se desfășoară în fața celor mai albastre ape ale oceanului, sau în Seychelles, unde jungla mereu verde se reflectă în valurile în cel mai desăvârșit turcoaz? Thailanda, cu istoria ei colorată, cu peisajele ravisante și cu plajele relaxate, sau paradisul natural din Bali, sunt alte opțiuni pentru cei care caută luna de miere perfectă.

Și în Caraibe găsești refugiul ideal pentru o escapadă romantică, fie că te gândești la Aruba, cu kilometrii ei de plaje strălucind albe în soare, la Bahamas, cu sutele de insule, recife și păduri, sau la mereu vesela Republică Dominicană, unde plajele idilice se află în competiție cu fermecătoarea arhitectură colonială.

Jamaica, cu muzica și peisajele ei spectaculoase, sau Antigua, cu plajele generoase și golfurile adăpostite care vă dau senzația că sunteți singuri pe lume, sau chiar St. Barth, cu șarmul său tropical și aerul franțuzesc, sunt alte destinații pentru luna de miere dintre care puteți alege, mai ales dacă optați pentru un pachet exclusiv oferit de agențiile acreditate DERTOUR în România.

Ofertele furnizorului includ până la 100% reducere la cazare pentru mireasă, dar și multe alte beneficii, precum upgrade-urile garantate, serviciile de masă gratuite, o cină în doi, pe plajă, micul dejun servit în cameră sau șampanie, mereu binevenită la astfel de ocazii.

Procedurile spa de care vă bucurați împreună, pentru a vă relaxa așa cum nu ați mai făcut-o, camerele decorate cu flori, cursurile de gătit pe care le urmați amândoi sau excursiile gratuite sunt alte avantaje de care vă bucurați dacă alegeți un pachet DERTOUR pentru luna de miere – singura condiție ca să obțineți diversele beneficii este să prezentați la recepție certificatul de căsătorie, care să arate că nu au trecut mai mult de 6, 9 sau 12 luni de la nunta voastră (perioada de valabilitate acceptată a certificatului variază de la un hotel la altul).


Nuntă în rai

Dacă ați visat dintotdeauna la o nuntă specială, care să nu semene defel cu cele la care ați participat până acum, atunci o căsătorie într-o destinație specială se va potrivi perfect aspirațiilor voastre. Iar dacă partea organizatorică este cea care vă îngrijorează înainte de a pleca să vă uniți destinele pe tărâmuri îndepărtate, nu este cazul.

Cu ajutorul pachetelor oferite de turoperatorul DERTOUR, lider pe piața din Germania în domeniul vacanțelor de nuntă, cu peste 15 ani de experiență în astfel de călătorii romantice, ajungeți în paradisul în care alegeți să vă celebrați iubirea, lăsând în grija specialiștilor detaliile stresante legate de formalitățile legale sau de organizarea propriu-zisă a evenimentului. Doar vă bucurați de compania celuilalt, de soare și de splendoarea unor momente pe care le veți rememora cu drag, peste ani.

Pachetul standard, de exemplu, include organizarea, formalitățile, apostila (certificat de căsătorie) și martori, în caz de nevoie, în vreme ce pachetul premium include un coordonator al nunții la fața locului, care să vă scutească de orice grijă și să se asigure că totul funcționează perfect, ceremonii inedite, în deplin acord cu dorințele voastre, tort și buchet de flori pentru mireasă, decorațiuni, dar și fotografiile de la nuntă, care vă vor servi drept amintiri de neprețuit toată viața.

Vă puteți căsători legal în Seychelles, Mauritius, Las Vegas, Hawaii, Antigua sau St. Barth, unde trebuie să știți că vă vor fi necesare câteva acte, atât în original, cât și copii (agentul vă va detalia cerințele legale pentru destinația pe care o alegeți) și cunoștințe de limba engleză, dar lăsând în grija altora amănuntele plictisitoare.

Dar nimic nu se va compara cu unicitatea experienței unei ceremonii pe plajă la hotelul La Touessrok, de exemplu, în Mauritius, un paradis intim și elegant pe malul oceanului unde, la achiziționarea pachetului, obțineți tot ce vă trebuie, de la organizarea nunții la o ședință de înfrumusețare pentru mireasă și o cină romantică pe plajă.

Iar la Heritage Le Telfair Golf and Spa Resort, tot în Mauritius, coordonatorul de nunți se ocupă de fiecare detaliu, de la buchetul miresei la albumul cu fotografii, la flori în cameră sau la un upgrade pentru a vă petrece noaptea nunții în stil.


Aniversarea unei iubiri

Nu doar nunțile sau luna de miere merită vacanțe exotice pentru a celebra iubirea. Și aniversările, ceremoniile de reînnoire a jurămintelor sau nunțile simbolice pot fi prilejuri excelente pentru a călători spre destinații îndepărtate și pline de frumusețe.

Din Maldive și până în Thailanda și din Bali până în Africa de Sud, pachetele DERTOUR concepute pentru cei care își sărbătoresc relațiile vă încurajează să călătoriți împreună în toată lumea, în căutarea acelui colț romantic de paradis în care vă simțiți aproape unul de celălalt.

Ofertele pentru diversele aniversări includ reduceri semnificative, între 20 și 80%, pentru mireasă. Iar în unele destinații, precum Aruba, cu plajele sale întinse, multe netulburate de turiști, sau însorita Antigua, și cuplurile formate din persoane de același sex își pot găsi locul perfect pentru vacanțe exotice menite să sărbătorească iubirea, în toate formele ei.